Ніхто ніколи не замислюється над тим, коли "правильно", а коли "неправильно" ходити до туалету, бо це природна потреба.

Але, за словами лікарів, вдень не можна ходити до вбиральні більше 3-4 разів... а вночі зовсім не варто цього робити. На те є кілька причин, а ще кілька народних прикмет. Урологи відзначають, що в нічний час це шкідливо для здоров'я. Чим частіше ви ходите в туалет, тим більше розслаблюєте сечовий міхур. Це "примушує" орган звикати і раніше посилати сигнали в мозок ... іноді навіть помилкові, безпричинні.

Як помити котячий туалет. Фото: скрін youtube
Як помити котячий туалет. Фото: скрін youtube

Сечовий міхур, за порадами урологів, потрібно тренувати. Нічний похід у туалет, логічно, порушує сон. Крім того, якщо вас розбудив сигнал про необхідність "сходити маленьким", у вас прискорюється серцебиття і порушується робота серця. Науково доведено... що нічні візити до туалету можуть призводити до депресії через порушення сну — людина почувається втомленою та дратівливою.

Якщо раптом вас ця проблема мучить щодня, є ймовірність, що у вас можуть бути серйозні проблеми із нирками.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Спільні туалети. Фото: Fox News.
Спільні туалети. Фото: Fox News
Спільні туалети. Фото: Fox News

Народні прикмети теж не "вітають" нічні походи до туалету. Бо це може призвести до страшних наслідків. Наприклад, можна зустрітися з чорними силами.

Нагадаємо, сезон застуди стартував: лікарі підказали, як захистити організм за допомогою домашніх засобів

Як повідомляв "Знай.uа", всього 1 хвилина і спатимете без задніх ніг: лікар розповів, як швидко подолати безсоння за допомогою дихання

Знай.uа писав, осіння нудьга вже на порозі: як їй не піддатися і покращити свій стан