Мікрохвильова піч при активному використанні вбирає запахи та не завжди приємні. Щодня чистити прилад захоче не кожен, але це робити і не обов'язково, адже є простий спосіб позбавитися сторонніх "ароматів". Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Мікрохвильова піч - незамінна річ, яка є на кожній кухні. У ній можна просто розігріти їжу чи навіть приготувати деякі страви. Але при щоденному використанні її потрібно періодично чистити, адже прилад вбирає усі запахи, у тому числі неприємні.

Мікрохвильова піч. Фото: скрін youtube
Мікрохвильова піч. Фото: скрін youtube

Через кілька тижнів або навіть днів експлуатації в камері мікрохвильової печі може утворитися суміш запахів, які не оцінить людський ніс. Позбутися їх простіше простий, а найголовніше - не доведеться нічого мити і чистити.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube
Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як прибрати запах у мікрохвильовій печі?

Мити мікрохвильову піч після кілька разового використання - затія, яка сподобається не кожному. Найпростіший спосіб прибрати сторонні запахи в печі – залишити в камері блюдце із сіллю. Всього за одну ніч сіль вбере всі запахи. Однак не варто нехтувати регулярно чищенням мікрохвильової печі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, набагато ефективніше хімічних освіжувачів: простий спосіб позбутися неприємного запаху на кухні.

Також наш портал інформував, "Кабінет мрій" виблискуватиме і пахне, наче молодий ранок: унітазний лайфгак з порошком та шампунем.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, допоможе із взуттям, слідами від воску і навіть матрацом: у яких випадках можна застосувати фен, окрім укладання волосся.