Улюблена багатьма красива квітка орхідеї, як виявилося, не є відповідним вазоном для того, щоб вирощувати його вдома. Саме так вважають фахівці з фен-шуй.

Виявляється, орхідея є рослиною-епіфітом. А це означає, що вона може все життя провести на інших рослинах як паразит і навіть без ґрунту, пише Сім'я та дім".

Орхідеї, кадр з відео
Орхідеї, кадр з відео

Зазначається, що всі необхідні їй речовини орхідея отримує з вологого повітря за допомогою коренів. Тому зовсім не дивно, що у багатьох культурах ця квітка-паразит вважається енергетичним вампіром.

У присутності орхідеї людям не вистачає життєвої енергії, адже ця рослина просто висмоктує її з навколишнього простору. Натомість фахівці з фен-шуй запевняють, що цю квітку можна вирощувати у нежитлових приміщеннях. Наприклад, в офісах, тобто там, де людей багато і де ви працюєте, а не відпочиваєте.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Водночас у квартирі її краще не тримати, а у спальнях і поготів! Якщо тримати її там, то вранці людина прокидатиметься розбитою і втомленою.

Крім того, орхідея – виключно жіноча квітка, тому чоловічу ауру вона просто руйнує. А виявляється це в тому, що вона пригнічує лібідо.

Орхідея, фото orchidea-shop
Орхідея, фото orchidea-shop

Нагадаємо, що відлякують кавалерів та притягують бідність до своєї власниці: речі, які категорично не можна носити у жіночій сумочці.

Раніше ми повідомляли, що терміново покладіть пляшки з водою в морозилку та отримайте менший рахунок за комуналку: як це працює.

Також стало відомо про лікувальний бальзам для свійських рослин на основі соди: у грибка не залишиться шансів.