Восени дуже часто змінюється настрій – багато людей починають відчувати себе набагато гірше.

Причиною цього є зміна тепла і сонця на похмуру та прохолодну погоду. До того ж, день скорочується і темніє досить рано. Якщо в осінню пору року вам не хочеться вилазити з теплої ковдри та щось робити, є кілька продуктів, що зможуть вивести з осінньої хандри. Варто додати їх у свій осінній раціон, і життя заграє новими фарбами.

Прихований метелик на листі: скрін з відео
Прихований метелик на листі: скрін з відео

Яблука – соковиті фрукти, які мають у своєму складі багато вітамінів та мінералів. Зокрема це магній, вітамін С та залізо. Ці елементи допомагають стати активнішими та уважними. З приходом осінніх холодів саме цей фрукт допоможе підвищити настрій.

Груші та яблука, фото ogorodnik
Груші та яблука, фото ogorodnik

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Цитрусові повинні супроводжувати кожну людину восени. Якщо додати у свій раціон грейпфрут, лимон, апельсин, або мандарин, то активність і добрий настрій забезпечені. Роблять дива вони за допомогою кальцію та заліза у своєму складі. Більше того, вони стимулюють роботу шлунку та запускають спалення ваги.

Ціни на цитрусові. Фото: скрін youtube
Ціни на цитрусові. Фото: скрін youtube

Про користь гіркого шоколаду годі й казати. Це не тільки чудові солодощі для тих, хто стежить за фігурою, але й активізатор роботи мозку. Він також гарно впорається з покращенням настрою. Тож варто носити з собою плитку шоколаду, щоб задовольнити свою потребу у гарному настрої.

Чорний шоколад. Фото: Youtube
Чорний шоколад. Фото: Youtube

Шпинат – чудовий засіб для боротьби з осінньою депресією. Він тонізує організм, пробуджує та містить в собі багато корисних мікроелементів. Ба більше, він дуже приємний на смак і чудово смакує у салатах та яєчнях.

Шпинат, фото oum
Шпинат, фото oum

Боротьба з поганим настроєм восени, у більшості є вдалою, якщо в раціон додати правильні продукти. Тому у цей період варто слідкувати за своїм раціоном.

Нагадаємо, портал Знай інформував, утримайтеся, хоч би як сильно хотілося: які продукти заборонено їсти перед сном

Раніше на порталі Знай повідомлялося, хочеться їсти ще більше: дієтологи розповіли, які продукти тільки посилюють голод, а не вгамовують його

Також, наш портал інформував, ні енергії, ні користі: дієтологи перерахували каші, з яких не можна починати день