Немає нічого смачнішого за домашню їжу. Однак під час її приготування у оселі накопичується неприємний запах, особливо під час смаження, який надовго осідає на наших речах та меблях.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Але є хитрощі, за допомогою яких запахи їжі не поширюватимуться по всьому житлу і не будуть так явно відчуватись на самій кухні.
У процесі готування поставте поряд зі сковорідкою каструлю з киплячою водою та оцтом – можна використовувати білий або яблучний оцет.
У киплячу воду можна покласти жменю гвоздики, палички кориці або ванілі, що дозволить поглинути частину запаху.
При смаженні можна додати в олію деякі інгредієнти, наприклад, шматочки яблука. Але краще видалити все насіння.
Перед смаженням можна додати сік половини лимона або цедру. У цьому випадку олія набуде приємного свіжого смаку.
Додамо петрушку в олію – вона також може використовуватись для приготування деяких страв.
Раніше ми писали про те, що радість рецепторам, мозку - деградація: експерти назвали їжу, що знижує інтелектуальні здібності
Як повідомляв Знай.ua, знайдіть ложку і зубну щітку: незвичайний лайфхак для овочевого рагу, який заощадить час і сили
Також портал Знай.ua писав, що "кабінет мрій" буде блискати і пахнути, наче молодий ранок: унітазний лайфхак із порошком та шампунем.