У всіх супермаркетах України вже починають з'являтися гарбузи, а є деякі люди, які досі не знають, що з них можна приготувати неймовірні солодощі.

Звичайно, цей істинно осінній продукт потрібно вміти готувати, а ось рецептом непристойна безліч і ми поділимо одним з них з вами - незвичайною халвою з гарбуза. Крім гарбуза для цього рецепту також відмінно підійдуть кабачки і морква, тому якщо ви не прихильник одного продукту, то можете вибрати за смаком або ж взагалі зробити асорті для ласунів.

Час приготування: менше 30 хвилин Час приготування: 20 хвилин Порції: 4

Інгредієнти:
450 г гарбуза, кабачків або моркви
550 мл молока
1 ч.л. кардамону, подрібнити
1 ст. родзинок
2 ст.л. освітленої олії
8 ст.л. цукру
3 ст. горіхів кешью, мигдалю та фісташок, злегка підсмажити
1 ч.л. рожевої води
срібний лист, насіння кавуна
рожеві пелюстки для прикраси (необов'язково)

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Приготування:

1. Обрізаємо, очищаємо та дрібно натираємо овочі.

2. З'єднуємо їх з молоком, кардамоном та родзинками у великій антипригарній сковороді.

3. Нагріваємо акуратно і доводимо до кипіння, періодично помішуючи.

4. Смажимо, поки овочі не стануть м'якими, і майже вся рідина випарується, часто помішуючи.

5. Додаємо олію, цукор, горіхи та рожеву воду, добре перемішуємо.

6. Залишаємо халву в дрібній каструлі для охолодження.

7. Коли вона охолоне, нарізаємо квадратиками і подаємо.

Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.

Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.