Для всіх наших читачів, які страждають на постійну нестачу часу, є дуже корисна порада, як полегшити собі життя під час прання. Ніхто не сперечається, що сама по собі пральна машинка ну дуже добре зберігає сили та енергію людини, але є і ще химерніший і крутіший спосіб зробити прання легшим.

Існує цікава теорія, яку підтверджують численні експерименти. Вважається, що якщо кинути в пральну в режимі "сушіння" кілька кубиків льоду, то не потрібно буде прасувати речі - вони будуть трохи пом'ятими.

А ось одні з українських блогерів, який постійно ділиться крутими лайфгаками, розповів про дуже цікавий "виверт німецьких господинь", які перед пранням кладуть в машину звичайні каштани.

Корисні поради, пралка. Фото: Youtube
Корисні поради, пралка. Фото: Youtube

Зазначається, що каштан відносять до рослин, що містять речовини сапоніни - вони мають схожі з милом властивості.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Каштани, скріншот: YouTube
Каштани, скріншот: YouTube

Таким чином, каштани можуть видаляти жирні та брудні плями з одягу, за допомогою яких можна прати навіть делікатні речі без шкоди для тканини та фарби.

Для прання рекомендують взяти серцевини 4-5 свіжих каштанів, залити їх водою та настояти кілька годин – на поверхні має з'явитися біла піна.

Настій проціджують та заливають у відсік прання для рідких миючих засобів. Також можна додати 1 чайну ложку соди чи оцту.

Нагадаємо, масло, мило, часник та "заморозка": британські лайфхаки, які очистять квартиру від молі.

Раніше повідомлялося, терміново викиньте чеки, картки та навіть документи: яким речам не місце у вашому гаманці.

Також, навіщо змішувати мед з оцтом: секретний лайфхак, який потрібно взяти на озброєння.