Віковім змінам не можна запобігти, але до них можна підготуватися. Якщо заздалегідь почати доглядати шкіру, "удар" буде не таким сильним. До того ж багато хто забуває про зони декольте та шиї, які теж видають вік.

Окрім зморшок на обличчі жінок нерідко турбують зморшки у зоні декольте, які можуть проявитися вже після 30 років. Це пов'язано з тонкою і ніжною шкірою в цій області, яка особливо схильна до сухості та зневоднення.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Є декілька головних правил, яких потрібно дотримуватись для підтримки краси шкіри.

Поза для сну

Непідходяща поза для сну провокує появу зморшок, тому забудьте про те, щоб спати на боці. Справа в тому, що під дією сили тяжіння груди опускаються, і згодом це призводить до появи складок.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Підтягнутість грудних м'язів

Спорт має бути в житті, як би старанно ми від нього не тікали часом. Рекомендується додати до регулярних тренувань віджимання та короткі вправи з гантелями, а також вправи для правильної постави. Вони допоможуть зміцнити м'язи грудей, що мінімізує появу зморшок.

SPF-крем

Регулярно використовуйте крем із захистом від сонця, адже саме від ультрафіолетових променів страждає шкіра. Також пам'ятайте, що його потрібно наносити навіть у хмарну погоду.

Догляд за шкірою, фото medera
Догляд за шкірою, фото medera

Нагадаємо, секрети, які допоможуть зберегти здорову шкіру.

Раніше ми писали про те, що нирки завжди будуть здорові: які напої стають на захист нирок від інфекцій та каміння

Як повідомляв Знай.ua, бути красивою чи лисою? Українкам показали найшкідливіші зачіски, від яких страждає волосся