Світ відчуває біль природничих збитків внаслідок агресії. Щотижнево, Державна екологічна інспекція України веде рахунок збитків, завданих довкіллю внаслідок збройно агресії Російської Федерації на території України.

інфографіка, яку складають фахівці Інспекції, покаже найсвіжіші дані, щоби підкреслити необхідність спільних зусиль для відновлення екологічної рівноваги в регіоні.

інфографіка Держекоінспекції
інфографіка Держекоінспекції

Раніше Знай повідомляв, що з 01 по 07 вересня 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними органами Державної екологічної інспекції України проведено 132 заходи контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, складено 219 протоколів про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафних санкцій складає 100 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

До Державного бюджету стягнуто 79 тис. гривень. За порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 5 млн 667 тис. гривень. Загальна сума пред’явлених претензій та позовів складає 2 млн 61 тис. гривень. Стягнуто збитків у добровільному та примусовому порядку на суму 2 млн 144 тис. гривень.