З приходом осені у багатьох спостерігається нестача вітамінів, найчастіше страждають запаси А, D, Е, C, РР та групи B. Це впливає на стан нігтів, зокрема, а також на їх зростання.

Є декілька простих процедур, завдяки яким нігті зростатимуть міцними та здоровими. Насамперед, навчіться користуватися желатином у догляді за нігтями. Все просто: пакет желатину розчиняють, як зазначено в інструкції, а далі залишають у масі нігті протягом 15 хвилин і змивають. Повторювати процедуру потрібно 1-3 рази на тиждень.

Проблеми з нігтями, скріншот: Youtube
Проблеми з нігтями, скріншот: Youtube

Другий пункт – це масаж, через день. Слід намилити м'яку щітку дитячим милом і помасажувати область кутикули у кожного нігтя. Завдяки цьому вони будуть твердими, але еластичними.

Ще додайте у догляд оливкову олію та сіль. Близько 100 мл олії злегка підігрівають і підмішують щіпку морської солі. Опускають руки на 4-5 хвилин. Також можна робити розчини із солі – 2 чайні ложки на 1 літр теплої води.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
Показати ще

І не забувайте про вітаміни. Приймайте комплекси, спеціально призначені для зміцнення нігтів та волосся. Крім того, вітаміни можна взяти з продуктів – моркви, інжиру, шпинату, м'яса та іншої здорової їжі.

"Продукти в холодильнику. Фото: скрін youtube"
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, як у немовляти: прості домашні процедури, після яких п'ятки будуть гладкими та шовковистими.

Раніше ми писали про те, що 80% результату – ваше харчування: як схуднути без спорту та жорстких дієт, секрети швидкого метаболізму

Як повідомляв Знай.ua, бути красивою чи лисою? Українкам показали найшкідливіші зачіски, від яких страждає волосся