Ми користуємось холодильником щодня, а от морозилку відкриваємо тільки тоді, коли потрібно дістати продукти тривалого зберігання. Це призводить до сильного намерзання льоду на стінках морозильної камери та змушує витрачати холодильник більше електроенергії.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Ми намагаємося буквально "виколупати" із нього продукти які нам необхідні, однак далеко не завжди це вдається з першого разу.
Тож потрібно знати, як ефективно розморожувати холодильник, щоб в ньому не так швидко намерзали стінки морозилки.
Як можна позбутися льоду
Ви повинні послідовно виконати всі кроки з цієї інструкції.
Для початку відключіть рефрижератор від мережі та вийміть із нього всі продукти.
У середньому процес розморожування займає близько двох годин. Якщо ви хочете, щоб крига розтанула швидше, можна помістити на полиці холодильника чашку з гарячою водою.
Після цього займіться дезінфекцією морозилки та нанесіть на її стінки два флакони хлоргексидину з пульверизатора.
Протріть всі поверхні сухими серветками і залиште морозилку на 20-30 хвилин, щоб вона провітрилася.
Залишилося змочити суху серветку в гліцерині і ще раз пройтися по стінах, стелі та дну морозильної камери. Цей засіб запобігатиме появі льоду, таким чином звівши до мінімуму можливість утворення льоду.
Нагадаємо, щоб було смачно і нічого не зіпсувалося: де краще зберігати домашню консервацію
Раніше ми писали про те, що викиньте їх негайно і не тримайте на підвіконні: які рослини "крадуть" жіноче щастя
Як повідомляв Знай.ua, 7 неочевидних причин того, що ви часто викидаєте їжу з вашого холодильника