Існує чимало секретів, які допомагають у вирішенні багатьох побутових завдань. Наприклад, досвідчені господині заморожують соду із засобом для миття посуду. Чим такий лайфгак може бути корисним, пише портал pixelinform.

Сода та засіб для миття посуду – два компоненти, які знайдуться на будь-якій кухні та можуть стати гарними помічниками для кожної господині. Виявляється, якщо поєднати ці інгредієнти, то вийде відмінний і дешевий засіб для підтримки сантехніки в чистоті.

Сода. Скріншот з відео YouTube
Сода. Скріншот з відео YouTube

Як приготувати засіб?

Необхідно взяти половину склянки гелю для миття посуду та додати до нього чотири ложки соди. У результаті має бути досить густа консистенція. Якщо соди не вистачило, можна додати ще.

Далі засіб необхідно сформувати в кульки та підсушити при кімнатній температурі. Вже після цього – відправляти до морозильної камери. За кілька годин буде готовий ефективний засіб, який впорається з нальотом в унітазі.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Одну кульку відправляємо в унітаз на 15 хвилин, а потім мою звичним способом. Результат приємно здивує та порадує, а заощаджені гроші можна витратити на необхідні речі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, господарське мило та сода замінять 1000 магазинних засобів для прибирання: лайфгак від досвідчених господарок.

Також наш портал інформував, слідів солодкого "злочину" не залишиться: як вивести старі плями від шоколаду – ефективні методи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, спосіб працює зі свіжими і навіть старими слідами: як позбутися жирної плями за допомогою крохмалю.