Свого часу українцям дуже сподобався серіал "Спіймати Кайдаша", який виявляє стосунки у вельми проблемній родині та відзнятий за мотивами повісті Нечуя-Левицького "Кайдашева родина".

В ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов один із випусків проекту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Відверто про особисте розповіла відома актриса Антоніна Хижняк.

Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua
Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua

Про те, як дівчина знищує кар'єру російських акторів і сама готова йти на фронт – у захоплюючому випуску.

"Всі знають її як запальну Мотрю з "Кайдашів" та капітана Червону із серіалу "Слід". Цього разу актриса Антоніна Хижняк у мене в гостях", - говорить про героїну Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю
Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю

Антоніна Хижняк – українська актриса кіно та дубляжу. Брала участь в озвучуванні понад 150 повнометражних стрічок та мультфільмів! Голосом Антоніни кажуть головні героїні фільмів "Лара Крофт", "Ангели Чарлі", "Мумія", "Дедпул", "Трансформери", "Зоряні війни" та багатьох інших.

Актриса стала популярною після того, як три роки тому на СТБ вийшла прем'єра серіалу "Впіймати Кайдаша", де дівчина зіграла роль норовливої ​​Мотрі. У 2020 році Антоніна здобула одну з головних ролей у детективному серіалі "Слід". Вона зіграла капітана поліції, спеціаліста зі зброї, балістики та трасології Катерину Червону. На знімальному майданчику детектива дівчина познайомилася зі своїм коханим, також актором, Олександром Боднаром.

Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео
Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео

Як через родичів коханого Антоніна досягла, щоб страшні кадри з Бучі потрапили до російських мас-медіа? Де зараз її син? Але який план винищення кар'єри російських акторів в Україні вона розробила? Не пропустіть усі подробиці цієї суботи

Нагадаємо, що Антоніна Хижняк із "Впіймати Кайдаша" зізналася, як довелося кинути сина на початку війни.

Раніше ми повідомляли, що Мотря зі "Спіймати Кайдаша" та Боднар із "Слід" не хочуть одружуватися, щоб Хижняк не залишилася вдовою.