З часом подушки втрачають свій колишній вигляд і починають здаватися сірими та пожовклими. Здавати їх у хімчистку не завжди є можливість, як і бажання прати, але є простий спосіб повернути подушкам білизну та свіжість. Про це пише інформаційний портал storinka.

Для чищення подушок не обов'язково купувати недешеві засоби, адже можна використовувати простий та доступний кожному лайфгак із кухонного арсеналу.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Так, для видалення плям з подушок можна використовувати харчову соду, яка знайдеться у кожному будинку.

Як почистити подушки содою:

  • знімаємо наволочку;
  • вузький пласт харчової соди рівномірно розподіляємо на поверхні подушки;
  • поставити подушку під сонячні промені та забути про неї на 2-3 години;
  • видалити залишки соди за допомогою пилососа або іншим зручним способом.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Досвідчені господині наголошують, що такий спосіб допомагає оновити вид подушок і дарує їм свіжість без здачі у хімчистку чи прання.

Наголошується, що такий нехитрий лайфгак допомагає повернути первозданний вигляд навіть пожовклим подушкам, з якими не завжди справляється пральна машинка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, господарське мило та сода замінять 1000 магазинних засобів для збирання: лайфгак від досвідчених господарок.

Також наш портал інформував, слідів солодкого "злочину" не залишиться: як вивести старі плями від шоколаду – ефективні методи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, спосіб працює зі свіжими і навіть старими слідами: як позбутися жирної плями за допомогою крохмалю.