Українці активно роблять запаси на зиму, зокрема різних овочів. Щоб цибуля збереглася якнайдовше в хорошому стані, можна скористатися простою хитрістю з борошном.

Досвідчені господині знають, як важливо простежити за тим, щоб цибуля була ідеально висушена перед зберіганням. Це гарантує його якість та смак. Крім того, існує цікавий спосіб для зберігання цибулі взимку, щоб запобігти гниття.

Борошно. Фото Freepik
Борошно. Фото Freepik

Все, що знадобиться, це паперові пакети і зовсім небагато борошна. Потрібно вистелити дно паперового пакета тонким шаром борошна, адже це природний поглинач вологи. Таким чином, ви уникнете надлишку вологи і уникнете гниття цибулі.

Коли ви почнете укладати овоч в пакет, забезпечте достатній потік повітря між кожною цибулею. Далі потрібно зверху присипати цибулю борошном. Він допомагає поглинути вологу та створити бар'єр для її накопичення.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Також слідкуйте за тим, щоб пакет був добре запечатаний, щоб уникнути попадання вологи. Цей спосіб з борошном не сприяє зростанню цвілі та бактерій, які можуть спричинити гниль, а також запобігає передчасному проростанню цибулі.

Зберігання цибулі, фото agromarket
Зберігання цибулі, фото agromarket

Раніше ми писали про те, що з'їжте це негайно: продукти, які повинні завжди бути у вашому раціоні – ви навіть заощадите

Як повідомляв Знай.ua, для тих, хто "не відлипає" від екрану: як подолати залежність від телефону - прості поради

Також портал Знай.ua писав, що молода картопля до новорічних свят: українець поділився секретом, як зібрати другий урожай