Вимити підлогу до блиску за допомогою однієї лише води - завдання нездійсненне. Зазвичай господині використовують спеціальні хімічні розчини, які допомагають позбавитися мікробів і наповнити будинок ароматом. Однак є куди менш витратний засіб. Про це пише uaportal.

Купівля спеціальних хімічних розчинів для миття підлоги та інших засобів для прибирання в будинку може стати відчутною статтею витрат сім'ї. Однак є спосіб заощадити і при цьому не ризикувати якістю прибирання у будинку.

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Так, для миття підлог можна приготувати спеціальний розчин, а інгредієнт для нього знайдеться на кожній кухні – це сіль. Перевага такого засобу ще й у безпеці, особливо якщо у будинку є діти чи тварини.

Приготувати розчин не складе проблеми: 1-2 столові ложки солі додаються у відро з водою і можна приступати до прибирання. Засіб допоможе відмити старі плями, які встигли засохнути, а також подарує підлозі блиск.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Крім того, вважається, що такий розчин може подарувати енергетичну гармонію, адже сіль впливає на енергетику приміщення та позбавляє його негативних впливів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чищення унітаза може стати веселим: найкращі засоби, які допоможуть відбілити будь-який "трон".

Також наш портал інформував, це не прикол, реально не знайдете грошей на ремонт: що заборонено "зливати" у каналізацію.

Крім того, ми писали, мити фрукти, лікувати вуха і навіть позбавлятися нежиті: про ці властивості перекису водню ви не здогадувалися.