Кожна жінка прекрасно в будь-якому віці і з будь-якою зовнішністю, але звісно, ​​з плином років є ті, хто хоче ретельніше стежити за собою.

Коли ми стаємо старшими, догляд за шкірою має бути особливо ретельним. Зараз буде інформація для тих жінок, які хочуть виглядати молодшою. Ми розповімо основні правила ніжної та сяючої шкіри, які, до речі, потрібно врахувати всім дівчатам у будь-якому віці, щоб шкіра тішила здоров'ям.

Очищення

Ніколи не лягай спати, поки не змиєш усю косметику з обличчя. Якщо пори будуть забиті, це може призвести до утворення зморшок. Через те, що шкіра не дихатиме протягом ночі, вона може стати сухою, а залишки косметики на очах може викликати роздратування. Тому замість хлорованої води використовуй тонік.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Після того, як вмиєшся, просто промокни обличчя рушником або серветкою, але в жодному разі не три його. І не забувай своєчасно міняти рушник. Якщо шкіра схильна до запалень, краще користуватися одноразовими серветками та рушниками.

Косметика

До вибору косметики варто підходити з усією відповідальністю. Вивчай склад засобу, читай відгуки на форумах та бери консультації у косметологів. Крему краще купувати в аптеках або спеціалізованих магазинах. До складу косметики обов'язково повинні входити гілауронова кислота та пептиди. Адже саме вони борються зі старінням шкіри в її глибинних шарах. Не забувай, що косметику слід підбирати за типом шкіри.

Більше рідини

Зволоження - це важливий етап при догляді за шкірою. У будь-якому віці ти маєш збагачувати свій організм, достатньою кількістю води, випиваючи по 1,5-2 літри на день. Почни свій ранок зі склянки теплої води і протягом наступного дня випивай свою норму. Всі ці поради обов'язково допоможуть тобі, але не забувай про регулярні відвідування косметолога, які також мають стати обов'язковими після 40 років.

Нагадаємо, як не впасти з ніг при різких перепадах погоди: поради метеочутливим.

Раніше ми повідомляли, що невже сон – це і є ліки? Топ-7 найкращих " процедур" від похмілля.