У раціоні практично кожного українця є сало, це один із найбажаніших продуктів на столі. Щоб він залишався смачним та придатним для вживання, його потрібно правильно зберігати.

Кулінари заморожують сало в сирому та засоленому вигляді, проте другий варіант вважається кращим. Крім того, продукт рекомендується загортати в пакет перед заморожуванням. Солю слід обробити кожну сторону сала, адже саме завдяки цьому псування можна уникнути.

Сало. Фото: скрін youtube
Сало. Фото: скрін youtube

Термін зберігання сала в морозилці не такий і великий, як багато хто думає. Так, сире може залишатись у холоді близько двох місяців, а копчене сало не більше 3 місяців. Якщо перевищити цей термін, продукт може втратити свої смакові якості та структуру.

Ще один головний момент – засолювання сала. Оброблений сіллю шматок сала потрібно помістити в ємність і накрити кришкою. Продукт слід залишити в такому вигляді за кімнатної температури не більше ніж на добу, а потім перемістити в холодильник на 3-7 днів.

Популярні новини зараз
Від 132 до 110 кілограм: співачка alyona alyona показала себе до і після схуднення Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії І світло буде, і заплатимо менше: українцям підказали, як зменшити суми у платіжках
Показати ще

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Також важливо враховувати, що великі шматочки довше просочуються сіллю, тому їм потрібно більше часу.

Раніше ми писали про те, що часті премії та вдалі переговори: кімнатні рослини, які на вашому робочому столі будуть приваблювати успіх

Як повідомляв Знай.ua, мило не допоможе: топові народні засоби, які моментально виводять плями від горіхів

Також портал Знай.ua писав, що найвитратніший період для батьків: як купити дитині до школи все необхідне і не розоритися - поради