Як же приємно випити каву зручно вмостившись на улюблений диван або крісло, але завжди існує ризик випадково пролити напій і забруднити меблі. Якщо це трапилося, то не варто панікувати, адже позбутися плями можна за допомогою підручних засобів. Про це пише портал lady.

Кавова пляма на улюбленому дивані зовсім не привід для паніки, оскільки прибрати його можна досить просто. Для цього не доведеться бігти в магазин і купувати дорогі засоби для чищення. Все, що потрібно - знайдеться фактично на кожній кухні.

Як почистити диван. Фото: скрін youtube
Як почистити диван. Фото: скрін youtube

Так, щоб позбавитися плям кави, необхідно приготувати спеціальний розчин. Для нього знадобиться всього два простих інгредієнти – прохолодна вода та столовий оцет.

Обидва інгредієнти потрібно змішати в рівних пропорціях, а потім нанести на білу ганчірочку та обробити проблемне місце. Рухатися потрібно від країв до центру. Далі за допомогою паперового рушника або серветок слід позбутися зайвої рідини.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як почистити диван. Фото: скрін youtube
Як почистити диван. Фото: скрін youtube

Якщо пляма не зникла, процедуру слід повторити ще раз. Після цього промити місце чистою водою і почекати, поки диван висохне.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ви не врятуєте свій диван: чому не можна відрізати нігті коту і як це може погіршити здоров'я пухнастика.

Також наш портал інформував, страждання закінчаться, якщо митимете шпалери цим "аксесуаром": плями зійдуть за хвилину.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, весь бруд, неприємний запах і мікроби миттю зникнуть: як очистити матрац за допомогою соди.