Щоб тримати будинок в ідеальній чистоті потрібно не тільки багато зусиль, а й чимало фінансових вкладень, адже потрібно купувати різні миючі засоби.

Досвідчені господині діляться секретом, як зробити універсальний засіб для прибирання всього з двох інгредієнтів, пише pixelinform.

Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube
Прибирання на кухні. Фото: скрін youtube

Господарське мило та харчова сода – знайдуться у кожному будинку та стануть відмінними помічниками у побуті. Приготовлений із цих інгредієнтів засіб можна використовувати для відбілювання білизни, прання дитячих речей, миття кухонного посуду, чищення меблів і навіть побутової техніки.

Сода. Скріншот з відео YouTube
Сода. Скріншот з відео YouTube

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Мило з содою не викликають алергії, проблем зі шкірою та інших неприємних наслідків. При цьому коштують вони дуже дешево і ефективно не поступляться більшості магазинних засобів.

Як приготувати універсальний засіб для збирання

Підготувати необхідні інгредієнти – брус господарського мила (72%) та 250 грамів харчової соди. Далі мило подрібнюється на тертці і покласти в ємність, яку потім налити склянку теплої води. Збиваємо піну і поступово додаємо соду. У результаті повинна вийти густа піна та маса, що нагадує тісто.

Як приготувати засіб для прибирання. Фото: скрін youtube
Як приготувати засіб для прибирання. Фото: скрін youtube

Засіб готовий до використання. Також до нього можна додати трохи ефірної олії, для приємнішого аромату.

Раніше портал Знай повідомляв, весь бруд, неприємний запах і мікроби миттю зникнуть: як очистити матрац за допомогою соди.

Також наш портал інформував, годиться не лише в їжу: дивовижні лайфхаки з медом, про які мало хто знає.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, купаються в коханні і вибирають дачу біля моря, тому що знають, як правильно мити підлогу: перевір прикмети і ти.