Хоча до сезону грипу житиме і житиме, але дехто вже стикається з кашлем.

Кондиціонери дуже підступні, адже можна переохолодитися, або холодні напої, а ще можна застудитися, купаючись у водоймі. У всіх цих випадках кашель неминучий, а лікувати його якось треба. Саме тому ми знайшли для вас рецепт часнику від кашлю, який точно допоможе. Це перевірений засіб за старовинним рецептом, яким користувалися ще наші бабусі.

Кашель, скріншот відео
Кашель, скріншот відео

ІНГРЕДІЄНТИ:
- 5-7 головок часнику;
- мед рідкий;
- 3 столові ложки порошку кореня алтею аптечного.

Часник очистити, перекрутити через м'ясорубку. Часникову кашку розтерти з порошком алтею, помістити в ємність (500 мл) та залити рідким медом. Поставити баночку у холодильник і дати настоятися 24 години, після чого процідити через марлю.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

часник, фото Pxhere
часник, фото Pxhere

Приймати по 1 чайній ложці щогодини.

Цей сироп допомагає при бронхітах, трахеїтах, фарингітах, ларингітах, адже часник має найпотужніші протимікробні та антибактеріальні властивості, а корінь алтею — ефективний відхаркувальний засіб.

Ліки на основі меду підвищують тонус, зміцнюють імунітет та відновлюють організм.

Маски під час пандемії, скріншот: YouTube
Маски під час пандемії, скріншот: YouTube

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, що ваші дірочки більше ніхто не побачить: три хитрощі, які допоможуть зберегти колготки.

Раніше ми повідомляли, що шипшина стане вашими надійними ліками: чому так важливо регулярно вживати ягоди.

Також стало відомо, що замість засмаги - сонячний опік: як допомогти собі в домашніх умовах і що робити не можна.