Квартирні крадіжки – все ще актуальна та болісна тема, тому українцям потрібно знати, як убезпечити себе та власне житло від негідників. Іноді достатньо просто уважно придивитися.

Деякі дрібниці можуть говорити про те, що за будинком стежать злодії, щоб згодом обікрасти його. Наприклад, це може бути зрушений замок дверей, коли він погано провертається або заїдає. Можливо, його спеціально заблокували або намагалися вдертися до будинку, доки господаря не було.

Квартирні крадіжки, фото province
Квартирні крадіжки, фото province

Також грабіжники можуть періодично стукати чи дзвонити у двері, щоб перевірити, чи є господар вдома та в який час доби він відсутній.

Якщо ви виявите якісь дивні предмети біля дверей, чи то скотч чи монета – варто насторожитися. Злодії можуть таким чином робити мітки або стежити за переміщенням власників.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Ще одна ознака – часті дзвінки з незнайомих номерів від людей, які видаються комунальниками чи тими, хто проводить опитування.

Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде
Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде

Також у поштову скриньку можуть навмисне підкидати листи чи рекламу, щоб перевірити, як часто господар буває вдома. Крім того, злодії можуть користуватися довірливістю дітей та розпитувати в них особисту інформацію.

Нагадаємо, депресія, напади та загальне погіршення: кому в жодному разі не можна носити прикраси із золота

Раніше ми писали про те, що мити фрукти, лікувати вуха і навіть позбавлятися нежиті: про ці властивості перекису водню ви не здогадувалися

Як повідомляв Знай.ua, пекельна свекруха, зради та затримка зарплати: чому в раковині не можна залишати брудний посуд