Вже через тиждень ми будемо насолоджуватися останнім місяцем літа, який у дачиників та городників пов'язаний зі збором вирощеного власними руками врожаю.

Полив городу, кадр з відео
Полив городу, кадр з відео

Однак чомусь більшість українців вважає, що садити щось в серпні вже не має сенсу, однак це прекрасний період для посадки свіжих овочів, які ще встигнуть вирости і порадувати вас своїми плодами.

Ваші саджанці не зіпсуються морозами, адже попереду ще ціла третина літа і теплий вересень.

Робота на городі, кадр з відео
Робота на городі, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Тому не втрачайте можливості порадувати ваших близьких свіжою зеленню і соковитими овочами до перших морозів.

НА ЯКІ КУЛЬТУРИ МОЖНА ЗВЕРНУТИ УВАГУ

ЛИСТОВІ ОВОЧІ

Якщо ви любите балувати себе корисними стравами, варто висадити різні листові овочі. Для серпня ідеально підійдуть шпинат, рукола та різні різновиди салату.

Вирощування редиски, скріншот: YouTube
Вирощування редиски, скріншот: YouTube

РЕДИСКА

Багато дачників сходяться на думці, що в серпні можна виростити досить непоганий урожай редиски. Однак варто звертати увагу на трохи видовжені сорти.

У такому разі врожай буде якіснішим.

Розсада капусти, кадр з відео
Розсада капусти, кадр з відео

КАПУСТА

Не всі знають про те, що за серпень можна виростити гарний урожай пекінської капусти. Перевага рослини полягає в тому, що вона спокійно зможе перенести заморозки.

Буряк. Фото: Youtube
Буряк. Фото: Youtube

БУРЯК

Деякі сорти буряків можуть добре розвиватися в останній літній місяць. Хоча важливим чинником у цьому питанні стане сортова приналежність, тож враховуйте вимоги культури.

Нагадаємо, що зберете ягоди дуже швидко: як правильно підв'язувати малину - секрети вмілих городників, про які всі мовчать.

Раніше ми повідомляли, що коробочка встигла, що далі? Правила ідеального збирання часнику, дати та особливості.