Дуже важливо створити комфортні умови для сну, адже від цього залежить, наскільки він буде здоровим та самопочуття загалом. Зокрема, необхідно обрати зручний матрац та стежити за його станом.

Згодом на поверхні матраца з'являються різні плями, сліди від пилу та неприємний запах, які іноді видалити не так вже й просто. Однак із звичайною харчовою содою все однозначно вийде.

Харчова сода, фото pravda
Харчова сода, фото pravda

Досвідчені господині знають, що сода може вирішити безліч побутових проблем, а повернення матрацу свіжості та чистоти – одна з них. Крім того, цей засіб здатний не тільки вивести плями, а також продезінфікувати поверхню та позбавити кліщів.

Для чищення знадобиться вода, губка або м'яка щітка та сода. Необхідно намочити губку, але тільки до стану вологості, або щітку і протерти всю поверхню матраца.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Матрац. Фото: скрін youtube
Матрац. Фото: скрін youtube

За кілька хвилин обережно розсипте содовий порошок на матрац і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Залишіть соду на кілька годин до повного висихання матраца. Далі залишається лише пропилососити матрац його від харчової соди. Залишки соди, які пилосос не забрав, можна стерти ганчіркою чи щіткою.

Нагадаємо, годиться не тільки в їжу: дивовижні лайфхаки з медом, про які мало хто знає

Раніше ми писали про те, що не корисніше фастфуду: дієтологи назвали "здоровий" продукт, який варто викинути з холодильника

Як повідомляв Знай.ua, прикрийте рот - смердить: як позбутися запаху перегару - мед, язик, вугілля та ще 4 способи