Буває, що ми з'їдаємо набагато більше, ніж може вмістити наш шлунок і не знаємо міри. Почуття переїдання дуже неприємне, зустрічається у багатьох. Для таких випадків існують загальні рекомендації, які допоможуть не зашкодити організму та полегшать стан.

Насамперед варто розслабитися. Не треба лаяти чи дорікати собі за те, що дуже багато з'їли, адже це дуже боляче б'є по самооцінці. Краще розумно підходити до раціону, а також вибудовувати здорові стосунки з їжею.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Наступний етап – прогулянка. Ходьба на свіжому повітрі стимулює процес травлення та дозволить вирівняти рівень цукру в крові. Однак будьте обережні, тому що фізична активність може і нашкодити, оскільки спрямує кров до ніг, а не до шлунка, уповільнивши травлення.

Також не забудьте випити води, але не варто заливати себе літрами. Однієї склянки цілком достатньо, щоб вивести надлишок солі. Надалі також не забувайте підтримувати водний баланс.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шкідливість мінеральної води. Фото: скрін youtube
Шкідливість мінеральної води. Фото: скрін youtube

Спортом рекомендується займатися як мінімум через дві-три години після їди. Це допоможе спалити зайві калорії та прискорити обмін речовин, а при регулярних тренуваннях почуття голоду легше контролюється, тому ризик переїдання знижується.

Нагадаємо, ні в якому разі не носіть над одягом і не викидайте поламаний; що не можна робити з нижнім хрестиком

Раніше ми писали про те, що не мийте підлогу, якщо не хочете бути самотньою і бідною: дні тижня, коли прибирання заборонено, секрети

Як повідомляв Знай.ua, схуднути без спорту і дієт за пару секунд: фітнес-тренер показала, як не мучити себе і бути стрункою тут і зараз