Всі ми з дитинства чуємо різні прикмети, що впливають на наше життя. Особливо це стосується жіночої статі.

На кутку не сиди, спідницю через ноги не вдягай, обручку міряти подругам не давай і купа інших бабусиних прибацьок. Але чи знали ви, що миття підлог також впливає на наше жіноче щастя і може привернути самотність?

Самотність, арт, скріншот: YouTube
Самотність, арт, скріншот: YouTube

Як правильно мити підлогу

Одна з народних прикмет свідчить, що підлогу слід протирати лише у напрямі від порога, а чи не назад. Якщо ігнорувати цю пораду, то незабаром можна побачити, що з життя почнуть «витікати» гроші, чоловіки і навіть краса.

Проста причина полягає в тому, що при витиранні бруду з дому ми також витираємо все добре. Крім того, подробиці вашого особистого життя можуть стати надбанням громадськості. Подруги перетворяться на заздрісниць, а сусіди почнуть обговорювати ваше життя. Таким чином, дилема про те, як правильно мити підлогу - до порога чи від порога, не повинна бути предметом роздумів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Коли не можна мити підлогу, щоб вийти заміж і розбагатіти

Прибирання в будинку слід проводити тільки у світлу пору доби, тобто вранці або вдень. Після заходу сонця активізуються темні енергії та потойбічні сутності, які можуть проникнути у ваше житло та стати джерелом сварок, зрад та проблем зі здоров'ям.

Якщо ви сумніваєтеся в тому, до скільки годин можна мити підлогу, рекомендується проводити прибирання з 6 ранку до 3 години дня. Цього часу має бути достатньо, щоб здійснити прибирання.

Також є релігійні правила, які кажуть, що мити підлогу в неділю може бути небезпечно. Це сприймається як неповага до вищих сил і гріх.

Попри це слід зауважити, що заборона також поширюється на понеділок та п'ятницю, але вже з інших причин. Миття підлог у ці дні може негативно впливати на матеріальний стан.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Ще одна цікава прикмета пов'язана з використанням солі під час миття підлоги. Наші бабусі вірили, що сіль – це природний консервант та чудовий спосіб для очищення житла від негативної енергії.

Якщо до вашої оселі прийшла неприємна людина і після її візиту ви почуваєтеся погано, то можна помити підлогу з додаванням солі. Це також можна робити іноді для видалення накопиченого негативу та відновлення атмосфери в будинку.

Сіль, фото: pixabay
Сіль, фото: pixabay

Нагадаємо, що спека зведе українців з розуму: не їжте жирне, впровадьте SPF 30+, надягніть довгі рукави, 10 лайфгаків на порятунок влітку.

Раніше ми повідомляли про "лінивий" лайфгак для миття жалюзі: докладати зусиль практично не доведеться.