Павуки, навіть якщо вони маленькі та нешкідливі, лякають багатьох людей, особливо якщо вони з'являються у квартирі чи будинку. Як прогнати членистоногих і при цьому не нашкодити їм, розповідає портал glamour.

Арахнофобія вважається однією з найпоширеніших фобій у світі. При цьому багато людей бояться не тільки великих і, можливо, отруйних, павуків, а й зовсім маленьких, які насправді не несуть абсолютно ніякої небезпеки. Нерідко членистоногі пробираються в оселі людей і викликають непідробний страх.

Павук
Павук

Однак павуків можна легко позбутися і при цьому не нашкодити їм самим. Для цього можна приготувати натуральний репелент, який відлякає їх від дому.

Так, спершу потрібно запастися необхідними інгредієнтами: маслом перцевої м'яти (5-10 крапель), миючий засіб (1 чайна ложка) і 200 мл води. Коли все перед вами можна приступати до приготування.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Павук. Фото: скрін youtube
Павук. Фото: скрін youtube

Всі інгредієнти потрібно вилити у відповідну ємність, наприклад пляшку з пульверизатором, і добре струсити, щоб все перемішалося. Далі засіб потрібно розпорошити в кутах та інших місцях у житлі. Щоб павуки не повернулися до будинку, засіб слід використовувати раз на тиждень.

Раніше портал Знай повідомляв, мошки "окупували" будинок? Як зробити пастку для надокучливих комах, кілька методів.

Також наш портал інформував, оцет, сік та олію: 5 потужних засобів від навали комарів-кровососів, впорається навіть школяр.

Крім того, ми писали, як витягнути кліща з тіла: три способи, які допоможуть безболісно позбутися паразита.