Проблеми зі сном мають багато людей і впоратися з ними часом буває вкрай складно. Є напої, які допомагають швидше заснути та покращують якість сну. Про це пише woman24.

Безсоння – поширена проблема, яка заважає повноцінному життю. У спробах заснути багато хто приймає снодійне, проте такі кошти не завжди дають потрібний результат, а у великій кількості ще й шкодять. Тому краще робити вибір у бік напоїв, які допоможуть заснути та покращать якість сну.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Какао

Гаряче натуральне какао з молоком надасть заспокійливий ефект і допоможе швидше заснути, якщо людина відчуває стрес. При цьому какао-боби є джерелом безлічі корисних речовин, тому чашка напою точно не буде зайвою. Втім, зловживати какао не рекомендується.

Какао. Фото: Youtube
Какао. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Ромашковий чай

Цей напій почали використовувати в боротьбі з безсонням багато століть тому і навіть дослідники довели, що він позитивно впливає на якість сну.

Молоко

Не всі люблять молоко, але воно містить триптофан – амінокислоту, що відповідає за регуляцію сну.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сумісність ліків із продуктами харчування: які поєднання будуть небезпечні для вашого здоров'я.

Також наш портал інформував, дієтологи назвали продукт, який небезпечно вживати в спеку: все може закінчитися дуже плачевно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 3 причини, чому не можна відмовляти собі в поїданні шоколаду – більше користі, ніж ризику.