У квартирі можуть з'явитися небажані сусіди у вигляді мух, мурах, а ще частіше – мошки, які з'являються незрозуміло звідки. Втім, позбутися мошкар можна, і для цього не потрібно купувати якісь коштовні кошти. Про це пише storinka.

Комахи з'являються у будинку, коли їм створюються сприятливі умови існування. Стосується це і мошок. Ці комахи люблять високу вологість, гниття овочів і фруктів. Отже, щоб не допустити появи мошки – потрібно систематично прибирати та виносити сміття.

Дрозофіли. Фото: скрін youtube
Дрозофіли. Фото: скрін youtube

Втім, мошки можуть з'явитись навіть якщо в будинку чисто, але є квіти. Щоб уникнути неприємного сусідства, слід стежити за рівнем вологості.

Якщо ж мошки таки "окупували" будинок, то з ними можна боротися кількома способами. Наприклад, можна змішати рівні пропорції молока та формаліну у невеликій ємності. Вийде свого роду пастка, яку потрібно залишити у місці скупчення комах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Пастка для мошки. Фото: скрін youtube
Пастка для мошки. Фото: скрін youtube

Також приготувати засіб від мошки можна за допомогою звичайного столового оцту. Так, потрібно взяти банку об'ємом півлітра та наповнити її водою наполовину. Потім додати столову ложку оцту (найкраще яблучного) та трохи рідкого мила або засоби для миття посуду.

Раніше портал Знай повідомляв, оцет, сік та олію: 5 потужних засобів від навали комарів-кровососів, впорається навіть школяр.

Також наш портал інформував, апельсинова шкірка та оцет: як приготувати секретний засіб, який полегшить прибирання та допоможе заощадити.

Крім того, ми писали, "рятувальний круг" для лінивих: як позбутися необхідності мити посуд, хитрий лайфхак.