Європейські вчені виявили негативний вплив пива на сердецево-судинну систему людини.

Досліджуючи протягом кількох років вплив цього популярного напою на людський організм, вони виявили пряму залежність між споживанням пива і ризиком розвитку серцевих захворювань.

Здоров'я серця, фото nur.kz
Здоров'я серця, фото nur.kz

Науковці виявили, що пиво містить специфічні речовини, такі як алкоголь, глютен та пурини, які можуть негативно впливати на роботу нашого серця.

Ті, хто на регулярній основі споживають пиво, мають підвищений ризик отримати аритмію, високий кров'яний тиск, серцеві напади та серйозні ускладнення для серця.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Проблеми із серцем, фото: chemistsworld.com
Проблеми із серцем, фото: chemistsworld.com

Часте вживання цього напою може призводити до збільшення ваги та розвитку ожиріння, що також впливає на здоров'я серця.

Експерти підкреслюють, що хоча помірне споживання пива може мати деякі корисні ефекти, наприклад, поліфеноли, які містяться в деяких сортах пива, загальна картина є негативною. Рекомендації вчених полягають у обмеженні споживання алкоголю, включаючи пиво.

Здоров'я серця. Фото: скрін youtube
Здоров'я серця. Фото: скрін youtube

Крім того, лікарі попереджають, що вживання великої кількості рідини призводить до розвитку варикозного розширення вен і збільшення серця.

Нагадаємо, зеленка для огірків та нашатир для помідорів: небанальні рецепти для багатого врожаю овочів

Як повідомляв "Знай.uа", які овочі в жодному разі не можна їсти сирими - нашкодіть собі більше, ніж отримаєте користі

Знай.ua писав, чому потрібно їсти саме зелений болгарський перець: вчені дійшли висновків, які здивують - аж до хвороби Альцгеймера