Для наших дорогих читачів, які ці літні дні проводить на своєму городі чи дачній ділянці, є круті поради, як позбутися визначників та змусити рости моркву.

Є засіб, який може відразу підживлювати моркву і навіть боротися зі шкідливими комахами. Для цього необхідно лише трохи борної кислоти і калію. Ці кошти продаються в аптеці.

Про це розповів один із українських блогерів-городників, який постійно ділиться свіжими порадами у мережі YouTube.

Підживлення моркви, скріншот: YouTube
Підживлення моркви, скріншот: YouTube

Як правильно змішати компоненти

Для початку необхідно у повне відро холодної води покласти 10 грам борної кислоти та щіпку перманганату калію. Перша речовина зробить із засобу підживлення, а друга - склад проти небезпечних комах. Такий універсальний засіб допомагає виростити велику і неймовірно смачну морквину.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Підживлення моркви, скріншот: YouTube
Підживлення моркви, скріншот: YouTube

Правила застосування

По-перше, отриманий розчин не можна застосовувати одразу. Перед внесенням цього підживлення морквяну грядку треба добре полити водою.

По-друге, процедуру не варто проводити часто. Одної дії на місяць буде цілком достатньо.

Ігнорування будь-якої з перерахованих вище рекомендацій може стати причиною виникнення надлишку бору в грунті. А таке явище призводить до зменшення врожайності культури.

Нагадаємо, полуниця плодоноситиме набагато довше: ніж удобрити ягоду вже зараз, щоб захлинутися в урожаї.

Раніше повідомлялося, як правильно підгодовувати квіти в червні, щоб буйство фарб тішило око: попел підійде не всім.

Також, кабачки гниють на грядці: чотири простих кроки, які збережуть урожай "зелененьких".