Дачники – люди ощадливі та запасливі. Нерідко предметам, які відпрацювали своє за прямим призначенням, вони знаходять додаткове застосування.

Одну з таких ідей українським шанувальникам садівництва підказали у товаристві "Щоденник дачника" у "Telegram".

Фото: щоденник дачника
Фото: щоденник дачника

"Якщо старий шланг порвався або перестав функціонувати – не варто його викидати. З нього вийде чудовий декор для саду" , - зазначають автори повідомлення.

Зокрема, вони пропонують використовувати шланг як матеріал для плетіння. Таким чином, можна створити огорожу для клумби – як традиційний український тин, який спочатку виконувався з вербової лози.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Ще один варіант – створити подобу кошика для квітів.

Фото: щоденник дачника
Фото: щоденник дачника

Крім того, із садового шланга за допомогою капронових стяжок можна зробити килими для літнього душу.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Нагадаємо, чому спільний сон з котами може бути небезпечним: ви повинні це знати, якщо любите ділити постіль з пушистиком. Є кілька причин, через які спільний сон з пухнастиками вважається не найкращою ідеєю.

Раніше ми повідомляли, як використовувати чорний чай у догляді волосся: ефект салонних процедур, але за копійки. Після цієї процедури волосся стане більш здоровим і красивим.

Також стало відомо, що поганий сон, хворе серце та слабкі кістки: звичайна розчинна кава може стати причиною проблем зі здоров'ям. Краще зупинити свій вибір на натуральній каві.