Після того, як в Україну повернеться спека, продукти варто зберігати в холодному місці.Чи стосується це хліба.

Зазвичай хліб зберігається у паперових пакетах або у хлібницях. У британському виданні Express розповіли про несподіване місце, у якому найкраще зберігати хліб під час плюсової температури.

Хліб. Фото: Youtube
Хліб. Фото: Youtube

Хлібниця є небажаним місцем для зберігання виробів з борошна, бо дерев'яні контейнери все ж таки малоефективні при боротьбі з високою температурою "за бортом".

Пакетів слід уникати, оскільки вони перешкоджають циркуляції повітря, уповільнюючи швидкість висихання, що збільшує ризик накопичення вологи та утворення плісняви. Волога всередині хліба також випарується і потрапить у пластик, внаслідок чого він стане живильним середовищем для бактерій.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Хліб. Фото: Youtube
Хліб. Фото: Youtube

При нормальній температурі та середньому рівні вологості хліб найкраще зберігати у закритій тарі. Однак після того, як він був вже нарізаний або на кухні стало тепліше, цей продукт слід зберігати трохи інакше.

Найкращим способом зберігання хліба є керамічні чи глиняні контейнери, оскільки вони і пропускають повітря, і забезпечують обмін вологи.

Нагадаємо, ми писали, що жоден мікроб не виживе: як правильно стерилізувати банки для консервації - перевірені методи.

Як повідомляв "Знай.ua" кава перша у списку: які продукти на сніданок не заряджають енергією і роблять тільки гірше.

Також "Знай.ua" інформував, з цією спецією в жодному разі не можна переборщити, щоб не викликати лиха: проблеми там, де не чекали.