Тренування впливають не тільки на красу вашого тіла, а й на молодість обличчя. Піт і бактерії під час занять спортом можуть спровокувати появу прищів.

Портал Health розповідає, чому під час тренувань варто змити макіяж. На думку експертів, шкіра повинна бути чистою, оскільки нанесений тональний засіб, рум'яна або пудра будуть змішуватися з секретом потових і сальних залоз, що рясно виділяється під час тренувань.

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube
Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

Якщо з якоїсь причини ви все-таки не можете тренуватися без макіяжу, використовуйте косметику з позначкою "некомедогенно", а також не допускайте масел в її складі, щоб уникнути алергічних реакцій.

Змініть свій густий тональний крем на більш легкий зволожуючий крем. Після тренування негайно змивайте макіяж якісними очисними засобами. Крім того, якщо ви тренуєтеся в спортзалі з макіяжем, знизьте інтенсивність фізичних навантажень, щоб менше потіти і не надто забивати пори.

Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Жінки мають готуватися до мобілізації: застосування знайдуть усім - експерт Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube
Макіяж під час тренувань. Фото: Youtube

Експерти зазначають, що шкіра — це орган, який має функцію разом зі шкірним салом та потом виводити токсини. Неприємні наслідки у вигляді висипань я часто зустрічаю не тільки на обличчі, а і на спині, грудях, стегнах. Краще користуватися м'якими засобами з очищення з ферментами та кислотами для всього тіла.

Нагадаємо, ми писали, що найважча людина у світі різко за 3 роки схудла на 50%, а потім захворіла на коронавірус: що зараз з хлопцем.

Як повідомляв "Знай.ua" без виснажливих тренувань та пігулок для схуднення: звичайна прогулянка допоможе вам досягнути бажаних сантиметрів на талії.

Також "Знай.ua" інформував, найжаданіший спорт, який підвищує лібідо у жінок: чим ви почнете займатися вже сьогодні.