Вважається, що безалкогольне або слабоалкогольне пиво корисніше звичайного, проте не все так однозначно. Які проблеми можуть виникнути при вживанні цього напою, повідомляє medpravda.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБезалкогольне пиво є ферментованим напоєм, з якого був видалений алкоголь. Такий процес змінює смак пива, тому для його поліпшення нерідко додають цукор або кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози.
Фахівці зазначають, що такі солодкі добавки є небезпечними для організму, адже можуть призвести до різкого підвищення рівня цукру в крові, а також спровокувати ожиріння. Регулярне споживання цих добавок загрожує розвитком цукрового діабету типу II, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань.
Але це не все. Пиво як продукт бродіння містить гістамін, який може спровокувати алергічні реакції, тому не всім варто вживати даний напій, особливо у великих кількостях.
Втім, безалкогольне пиво має й низку корисних властивостей. Наприклад, воно розслаблює та заспокоює. Але отримати користь з напою можна, якщо споживати його в розумних кількостях.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, найкращі солодощі, які не тільки можна, а й потрібно їсти при схудненні: зайвих кілограмів можна не боятися.
Також наш портал інформував, що потрібно додавати в їжу, щоб знизити ризик хвороб серця та діабету: доступний та корисний продукт.
Крім того, ми писали, очистить кишечник, судини та печінку, як мітла: буряковий квас, який замінить усі шкідливі ліки.