Вважається, що безалкогольне або слабоалкогольне пиво корисніше звичайного, проте не все так однозначно. Які проблеми можуть виникнути при вживанні цього напою, повідомляє medpravda.

Безалкогольне пиво є ферментованим напоєм, з якого був видалений алкоголь. Такий процес змінює смак пива, тому для його поліпшення нерідко додають цукор або кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози.

Пивоварня, скріншот: YouTube
Пивоварня, скріншот: YouTube

Фахівці зазначають, що такі солодкі добавки є небезпечними для організму, адже можуть призвести до різкого підвищення рівня цукру в крові, а також спровокувати ожиріння. Регулярне споживання цих добавок загрожує розвитком цукрового діабету типу II, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань.

Алкоголь. Фото: скрін youtube
Алкоголь. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Але це не все. Пиво як продукт бродіння містить гістамін, який може спровокувати алергічні реакції, тому не всім варто вживати даний напій, особливо у великих кількостях.

Втім, безалкогольне пиво має й низку корисних властивостей. Наприклад, воно розслаблює та заспокоює. Але отримати користь з напою можна, якщо споживати його в розумних кількостях.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, найкращі солодощі, які не тільки можна, а й потрібно їсти при схудненні: зайвих кілограмів можна не боятися.

Також наш портал інформував, що потрібно додавати в їжу, щоб знизити ризик хвороб серця та діабету: доступний та корисний продукт.

Крім того, ми писали, очистить кишечник, судини та печінку, як мітла: буряковий квас, який замінить усі шкідливі ліки.