Варені яйця – найпопулярніший сніданок багатьох українців. Ми любимо їсти варені яйця - на тостах, в салаті або просто в якості закуски, але іноді буває дійсно складно очистити їх від шкаралупи.

Найчастіше нам не щастить, і шкаралупа продовжує прилипати до яйця. У цих сценаріях очищення яйця не тільки займає багато часу, але й здається, що половина яйця відривається разом із шкаралупою, і у вас залишається дуже пом'яте яйце.

Варені яйця, фото vnimanie.pro
Варені яйця, фото vnimanie.pro

Пропонуємо вам перевірити метод, який дозволить швидко та чітко очистити яйця від шкаралупи. Вам знадобиться трохи води, неочищене яйце та склянка для даного методу.

Для очищення яйця від шкаралупи потрібно швидко помістити його в вареному вигляді в скляну склянку, далі ємність наповнюють холодною водою. Притримуючи руками тару з двох сторін, яйце ретельно струшують протягом кількох секунд.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Коли ви виймете яйце зі склянки, достатньо буде взяти шкаралупу двома пальцями і зняти дуже легко від їстівної частини.

Нагадаємо, як вибрати якісні та безпечні овочі без хімії: інструкція від Держпродспоживслужби. Українцям розповіли, на що потрібно звертати увагу при купівлі свіжих овочів та зелені.

Раніше ми повідомляли, про найкращі солодощі, які не тільки можна, а й потрібно їсти при схудненні: зайвих кілограмів можна не боятися.

Також стало відомо, як правильно зберігати петрушку, щоб вона довше залишалася свіжою: ефективні поради. Є кілька порад, які допоможуть зберегти свіжість петрушки до двох місяців.