Посуд згодом втрачає свій пристойний вигляд і покривається стійким нальотом та плямами, прибрати які дуже непросто. Звичайно, можна просто викинути посуд і замінити його новим, але є і більш бюджетний спосіб вирішити проблему. Про це пише pixelinform.

Старому посуду можна повернути розкішний вигляд і для цього не доведеться витрачати багато часу, зусиль та грошей. Два простих лайфхаки дозволять швидко очистити посуд і він засяє яскравіше за новий.

Миття посуду, фото uborka
Миття посуду, фото uborka

Спосіб №1

Відбілити тарілки або позбавити їх від плям та стійкого нальоту можна за допомогою спеціального розчину. Так, необхідно підготувати ємність, в яку наливаємо літр води і розбавляємо в ній пару ложок оцту. Засіб готовий. У розчині змочуємо ганчірку та відмиваємо тарілки. Після цього посуд промити водою і витерти.

Миття посуду. Фото: скрін youtube
Миття посуду. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Спосіб №2

Ефективно відчистити посуд допоможе порошок гірчиці. Він впорається з нальотом, брудом, жиром та плямами, навіть у холодній воді. Працює лайфхак просто: ганчірку слід щедро посипати порошком та протерти вологий посуд. Засіб потрібно залишити на телицях на 5-15 хвилин, а потім можна змивати та милуватися результатом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо немає зайвих грошей на хімчистку: як вивести жирну пляму з одягу підручними засобами.

Також наш портал інформував, підошва залишиться на місці: як правильно прати кросівки у пральній машині, 6 золотих правил.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, жир і нагар зійдуть без особливих зусиль: найпростіший спосіб почистити ґрати на газовій плиті.