У багатьох домівках можна побачити на підвіконні цілий склад речей. Так роблять через зручність, тому що все необхідне під рукою, або через брак простору. Однак далеко не все можна залишати у цьому місці.

На підвіконні у людей зберігається багато чого - від продуктів до побутових дрібниць і навіть техніки. Варто почати з того, що картина виглядає дуже неохайно, а закінчити тим, що подібним способом складування можна зіпсувати підвіконня або речі, які залишають там.

Чищення підвіконь, фото wds
Чищення підвіконь, фото wds

Господиням розповіли, що не можна ставити на підвіконня.
Список очолює косметика та хімія, оскільки через прямі сонячні промені все це нагрівається і псується, а в деяких випадках навіть стає небезпечним. Очевидно, що продуктам з цієї ж причини не місце на підвіконні. Багато з них, наприклад, молочку чи приготовлену їжу, слід залишати у холодильнику.
  • пластилін або свічки - вони втрачають свої властивості та псують підвіконня.
  • електроніка - волога та сонячні промені негативно впливають на такі предмети, через що вони ламаються.
  • книги та фотографії - через попадання сонця фарба вицвітає.

Однак підвіконня можна сміливо прикрашати різним декором або рослинами, а в деяких випадках, якщо дозволяє ширина, можна влаштувати собі або домашній тварині місце для відпочинку з подушками.

Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел
Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни
Показати ще

Нагадаємо, підошва залишиться на місці: як правильно прати кросівки в пральній машині, 6 золотих правил

Раніше ми писали про те, що чистіше не буває: як відмити руки після чищення молодої картоплі