Багато людей пам'ятають стрес, який можна відчути, коли йдеш на співбесіду та сидиш перед незнайомими людьми, які мають перевірити, чи готові ви до посади.

Зараз гендиректор компанії Compono Трент Іннес вирішив розповів про одну фішку — про тест із кавовою чашкою, яку він використовує на кожній співбесіді, що допомагає йому відбирати людей, виявити те, як потенційні працівники поводяться поза робочими навичками. Про це повідомляє видання Mirror.

Співбесіда, скріншот: YouTube
Співбесіда, скріншот: YouTube

Розповідаючи в бізнес-подкасті The Venture, Іннес сказав, що зазвичай він іде з кандидатами на кухню перед співбесідами, щоб вони могли взяти напій. Після співбесіди він завжди перевіряє, чи пропонують кандидати повернути свою порожню чашку на кухню, що, на його думку, свідчить про те, чи він підходить для роботи в компанії.

Він стверджує, що хитрість працює, і зазвичай кухні офісу чисті та блискучі.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Справа дійсно в тому, щоб переконатися, що вони дійсно впишуться в культуру всередині компанії і візьмуть на себе всі свої обов'язки", - заявив він.

Співбесіда, скріншот: YouTube
Співбесіда, скріншот: YouTube

Цей приклад наголошує на важливості ставлення до кожної людини на робочому місці, незалежно від їхньої позиції чи ролі. Взаємна повага та співпраця між співробітниками є ключовим фактором успіху для будь-якої компанії.

Нагадаємо, хотіли як краще, а вийшло, як завжди: озвучено реальний розмір середньої зарплати в Україні

Як повідомляв "Знай.uа", головні причини, чому вам скажуть "ні" на співбесіді: "ми вам передзвонимо", але це не точно

Знай.ua писав, 100 тисяч гривень і поїздка до Парижа: хто з українок може виграти велику премію