Історія прикмет сягає дуже далеко в минуле. У давні часи люди вірили в різноманітні прикмети, пов'язані з різними аспектами їхнього життя.

Ці повір'я виникали як з міфології, так і з практичного досвіду, і передавалися з покоління в покоління. Їх актуальність збережена і зараз.

Гаманець, фото tsn
Гаманець, фото tsn

У світі існує безліч повір'їв та прикмет, пов'язаних з нашим особистим одягом, які впливають на наш гаманець та удачу у справах пов’язаних із нашими фінансами.

Куди не можна вішати одяг?

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Існує давня віра, що вішати свій одяг на двері не дозволяється в жодному разі. Відповідно до цього переконання, людина, яка зберігає свій одяг на дверях, буде відчувати постійну фінансову потребу.

Також вірять, що одяг, звисаючий на дверцятах, може призвести до розлуки з рідними та близькими, і що ця розлука буде довготривалою і примусовою.

Грошовий потік. Фото: Youtube
Грошовий потік. Фото: Youtube

Крім того, існує переконання, що не можна вішати одяг на спинку стільців або крісел. Людина, яка віддає перевагу цьому способу зберігання одягу, може зіткнутися з фінансовими проблемами, а у її родині можуть виникати конфлікти і сварки.

За християнськими повір’ями хрест вважається священним символом і місцем, де був розіп'ятий Ісус Христос. Тому, згідно з цією вірою, не можна вішати одяг на хрест, щоб не зневажити його святість.

У деяких культурах вважається, що вішати одяг на килим або килимок є проявом неповаги до цього предмета, оскільки килими вважаються святими.

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

У багатьох релігіях існують місця для молитви, які вважаються священними. На таких місцях вішання одягу є недопустимим, оскільки це може порушити їхню священність.

Нагадаємо раніше, гардероб ще можна врятувати: як усунути затхлий запах з одягу - ефективні методи

Як повідомляв портал "Знай.ua", про це багато хто навіть не здогадувався: як ще можна використати часник - кулінарії не стосується

Також "Знай.ua" писав, що їсти їх точно не захочеться: які продукти не можна заморожувати - втратять смак та корисні властивості