Зараз ми постараємося розібратися зі списком зовсім не вибагливих помідорів для тих людей, хто не сильно готовий витрачати багато часу на город.

Такі томати не вимагають пасинку та підв'язки, вони відмінно протистоять більшості хвороб і дають відмінний урожай. Вони універсальні та придатні для салату, соку, кетчупу, консервації, квашення та соління.

Помідори на розсаду, скріншот: YouTube
Помідори на розсаду, скріншот: YouTube

Ранньостиглий сорт "Флора" можна вирощувати як у теплиці, так і на грядці. Зростає до 40-50 сантиметрів заввишки і має відмінну стійкість до захворювань. Томати округлі, червоні, важать 100-130 грам. Ранній сорт "Ефемер" один із найврожайніших - він зберігає практично ідентичні властивості, як і попередній вигляд. Варто згадати і про середньостиглий сорт "Мобіл" із насиченим червоним кольором.

Помідори на розсаду, скріншот: YouTube
Помідори на розсаду, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Серед сортів рожевих томатів можна виділити "Турмалін" (середньостиглий) та "Пані Яну" (ранньостиглий), які відрізняються високою врожайністю, адаптацією як до відкритого грунту, так і до теплиці.

Ще є "Дружба" - жовтий середньостиглий сорт, характерний солодким смаком та стійкістю до фітофторозу.

Всі ці сорти низькорослих помідорів допоможуть вам отримати відмінний урожай без великих зусиль. Вони підходять для вирощування в різних умовах, таких як відкритий ґрунт та теплиці, і дозволять вам насолоджуватися смачними та корисними помідорами протягом усього сезону.

Нагадаємо, елементарне підживлення для ґрунту та зелені, за потужним бабусиним рецептом: потрібна вода та дріжджі.

Як повідомляв "Знай.uа", власний город зайвим не буде: фермери попередили, з якими продуктами будуть труднощі у 2023 році

Знай.uа писав, зелена цибуля дасть величезний урожай, якщо ви не забудете про інгредієнт з аптечки: забудьте про пожовтіння