Колишня зірка гурту "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос кілька місяців тому вибачалася за грубу помилку, здійснену у День пам'яті жертв Голодоморів.

Потім жінка у соціальній мережі Instagram розповідала про те, що через війну набрала зайві кілограми. І що все це відбувається відразу, якщо вона випадає з графіка.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

І зараз, мабуть, настав час, щоб дати своїм шанувальникам пораду, як скинути вагу... розповівши про серйозну помилку, яку знає виходячи з особистого досвіду.

Санта заявила, що тільки недавно вона зрозуміла, що робила не те, що потрібно:

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Я зрозуміла зовсім недавно, що все робила не так. Перше і найголовніше, з чого потрібно почати, - здати аналізи. Немає одного протоколу для всіх і це дуже важливо зрозуміти! Кому підходить інтервальне голодування, а для людей із проблемами з жовчним – ні. Кому супер низьковуглеводний, а іноді й кето раціон, для інших – це жах”, - заявляє Санта Дімопулос.

Тому час від часу вона дивується порадам "нових" дієтологів та їх "свіжими" ідеями.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

Найкращим рішенням, на її думку, є вибір здорового, ситного раціону, що поєднується зі спортивними тренуваннями. Головне вибрати "чистий і живий", поживний та різноманітний раціон, що відповідає вашим потребам і не приносить дискомфорту та голоду.

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Андрій Джеджула перестав спілкуватися з 14-річним сином через політику і одразу виправився: "Нагадую йому про війну"

Як повідомляв "Знай.uа", красуня з "Фабрики зірок" Санта Дімопулос розставила ноги і їй аж врізалося: "Чудочка розпусти"

Знай.ua писав, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос набрала 7 зайвих кг: "Без життя і друзів"