У людей за довгі роки складаються певні харчові звички та правила, які все ж таки можуть змінюватися протягом життя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ ось деякі з них, як повідомляє Eat This, Not That, можуть призвести до серйозних проблем після 50 років. Якщо вчасно від них не відмовитись, тіло поступово і дуже швидко руйнуватиметься.
Член медичної експертної ради Ліза Янг пояснює, що після 50 років люди схильні до набору ваги через втрату м'язової маси та уповільнення обміну речовин. Тому потрібно починати контролювати розміри порцій та їхню калорійність, щоб не викликати переїдання.
А ще якщо в підлітковому віці ви могли собі дозволити пропустити сніданок, то після 50 цього краще не робити. Тому що пропускання їжі сприяє підвищенню резистентності до інсуліну, це призводить до коливань рівня цукру протягом дня.
Крім цього, не варто забувати про достатню кількість білка, яка важлива в будь-якому віці - ця складова є ключовою для підтримки м'язової маси та здорового старіння. Як, втім, не можна забувати про клітковину — вона потрібна для функціонування травної системи та стабілізації цукру в крові.
І, звичайно ж, після 50 років слід обмежити вживання газованих, солодких напоїв, тістечок, рафінованих вуглеводів та обробленого м'яса.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Нагадаємо, на які продукти стримують ціни в Україні - список: їх не можна продавати дорожче за встановлену норму
Як повідомляв "Знай.uа", в Україні знову подорожчали тепличні огірки: радість від падіння цін була недовгою
Знай.ua писав, супермаркети порадували обвалом цін на популярні м'ясні смаколики: скільки коштуватиме буженина, ковбаски і бекон.