На полицях магазинів із косметикою дуже багато підробок, зокрема парфумерії. Це стане великим і неприємним сюрпризом, якщо ви раптом захочете подарувати аромат близькій людині. Тому, щоб не потрапити на вудку недобросовісних продавців чи виробників, слід перевірити продукцію самостійно.

Провести перевірку парфумерії можна самостійно, і для цього навіть не потрібно відкривати упаковку. Розпізнати підробку реально за секунди.

Парфумерія, фото vyborok
Парфумерія, фото vyborok

Дійсно, з першого погляду можна й не зрозуміти, що перед вами несправжня парфумерія. Це може бути фальсифікат із дешевих компонентів. На щастя, пильні люди навчилися проводити перевірки і жодних особливих навичок для цього не знадобиться.

Для початку візьміть флакон з духами і добре струсіть. Якщо парфум якісний, у його складі багато ефірних олій, які при трясці "випускають" бульбашки. При цьому вони мають довго триматися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Парфумерія, фото malva-parfume
Парфумерія, фото malva-parfume

Також можна оглянути саму упаковку. Бренди ніколи не заклеюють її, а фіксують за допомогою нагріву. Зверху чи знизу може бути круглий чи прямокутний штамп. Не забудьте звірити серійний номер на дні флакона з кодом на коробці, а також термін придатності та дату виготовлення.

Підробку ще можна розпізнати, якщо потрясти упаковку. Оригінал усередині тари завжди міцно лежить на підкладці, що захищає його від пошкодження.

Нагадаємо, беруші більше не знадобляться: прості, але ефективні лайфхаки для боротьби з хропінням

Раніше ми писали про те, що альтернатива аптечним засобам: які натуральні напої допоможуть при головному болі