8 березня чекають багато жінок та дівчат. Найчастіше навіть змагаються, хто найкраще привітає – чоловіки на 8 березня чи дівчата – на День захисника України.

А кохану точно треба привітати красиво та цікаво. Намагайтеся зробити для неї те, чого вона дуже давно хотіла. Для початку принесіть сніданок у ліжко, додайте трохи квітів або гарну прикрасу. Навіть такий прояв уваги у цей день буде дуже приємним. Тим більше, це вихідний день, а попереду буде ще один. Ви можете навіть запланувати на ці вихідні цікаву поїздку. Також гарним рішенням буде похід до улюбленого ресторану чи кафе. У цей день постарайтеся зробити реальністю, хоч би одну маленьку мрію своєї коханої. Адже 8 березня – це не лише букет тюльпанів, це тепло, турбота, надія, розквіт, кохання та відновлення всього навколо. Подаруйте своїй дівчині або дружині частинку весни та зробіть її день приємнішим. Але, звичайно, не можна обійтися і без привітань у Міжнародному жіночому днем.

8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

***

У це чудове та ніжне жіноче свято хочеться побажати лише позитивних емоцій, безмежного щастя та міцного здоров'я. Нехай негаразди обходять стороною, а щодня буде приводом для нової радості.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

***

Прекрасній Дамі, хранительки вогнища, доброї чарівниці! Нехай у жіноче свято збудуться всі найкращі побажання! Нехай весняне сонце з кожним днем ​​світить все яскравіше і гріє все спекотніше, наповнюючи Ваше життя світлом та теплом, а рідні та близькі радують успіхами.

***

Сьогодні ти не просто жінка, ти – королева! І мені дісталася велика честь озвучити це вітання. У день Восьмого березня я хочу побажати, щоб твій світ був казкою, такою ж яскравою, як сонячні промінчики і такою ж свіжою, як перші весняні дні.

***


Весна та жінка – однієї природи! Хвилюючі, легкі, запаморочливі та чарівно-ніжні! Тож нехай же цього дня хвилюються тільки чоловічі серця, голова паморочиться – від пристрасті, а ніжністю світяться дорогі та люблячі очі. Зі святом! З 8 березня!

***

Подарунок дівчині на 8 березня
Подарунок дівчині на 8 березня

Нагадаємо, про звичайну звичку, яка є в житті багатьох з нас: чому дерматологи забороняють вмивати обличчя під душем.

Раніше ми повідомляли, яка поза для сну вважається шкідливою і що потрібно для того, щоби якісно виспатися: рекомендації лікаря .