Оператор перевезень Нова пошта регулярно підіймає тарифи. Цього разу стало відомо, як пакування впливає на вартість пересилки.

Нова пошта підвищила тарифи на доставку, але клієнти скаржаться, що вартість посилок стає вищою, ніж заявляється при відправленні. У коментарях на сторінці в faceook українка поскаржилась на те, що сплатила за шматок картону 60 грн.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Жінка розмістила фото свого пакування та зазначила, що не очікувала такого побачити.

Мені за упаковку порахували саме 60 грн. Коли йшла, думала, що там на 60 грн буде все, що хочеш..., - написала вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

У Новій пошті пояснили, що для доставки картини в цілісності використовувалися листи гофрокартону, які коштують 60 грн, і відправника мали попередити про вартість упаковки.

Я просто не розумію за що 60 грн. Погано що не відображається за що саме нарахування йде, що саме використали. Коробки навіть дешевше коштують,

У компаныъ зазначили, що відправники можуть самостійно упаковувати посилку згідно зі стандартом компанії. Однак, якщо цього не зроблено, тоді за упаковку доведеться платити.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Після цього коментаря компанія запропонувала жінці подарунок, а інші користувачі зазначили, що Нова пошта наполягає на упаковці, та звинуватили компанію в неправдивій інформації.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що помилка у декларації на субсидію: у ПФУ дали українцям універсальну інструкцію, є лише 30 днів.

Як повідомляв "Знай.ua" пенсіонерам повідомили про новий спосіб отримання виплат: детальна інструкція

Також "Знай.ua" інформував, що чи втратять право на виплати: у ПФУ вказали на важливий нюанс стосовно нарахування пенсій.