Домашні улюбленці - не тільки велика відповідальність для господаря, а й додаткова робота по дому, особливо в період линяння. Наприклад, коші люблять ніжитися на диванах або кріслах, залишаючи багато шерсті, якої нелегко позбутися. Втім, це завдання можна спростити, якщо знати одну хитрість.

Шерсть від домашніх вихованців може стати справжньою проблемою, адже залишаючись на меблях вона "перебирається" на одяг. У процесі збирання вона також може завдати чимало клопоту, адже почистити від неї диван чи крісло не легко, особливо якщо під рукою немає спеціальних пристроїв. Втім, є хитрість, яка дозволить вирішити проблему без будь-яких пристосувань.

Кіт. Фото: скрін youtube
Кіт. Фото: скрін youtube

Ефективно прибрати шерсть допоможуть гумові рукавички. Їхня поверхня трохи шорстка, тому чудово прибирає шерсть з диванів, крісел та подушок. Застосування елементарно: надягаємо та проводимо рукою по проблемних поверхнях.

Як почистити диван. Фото: скрін youtube
Як почистити диван. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Шерсть налипне на рукавички досить швидко і на прибирання невеликого дивана може піти лише 5 хвилин. При цьому результат приємно порадує.

Раніше портал Знай повідомляв, милуватиметеся своїм відображенням: як прибрати наліт на сантехніці за допомогою підручних засобів, простіше не придумаєш.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, альтернатива покупним "миючим": натуральні засоби, які змусять посуд блищати, навіть у холодній воді.