Паперовим газетам крім прочитання часто знаходять й інше призначення у побуті. Наприклад, вони можуть принести користь в опалюванні будинку.

Але на цьому спектр їхнього застосування не завершується. Адже газети також можуть допомогти вирішити одну з головних проблем, що виникають із пристроями.

Багато хто помчав, що у свої холодильники люди старшого покоління часто кладуть газети. І що цікаво, вони там зовсім неспроста. Адже, як виявилося, з цим "бабусиним" лайфхаком вам більше не доведеться витрачати час і сили на регулярне відключення, миття та провітрювання холодильника.

Продукти в холодильнику, скріншот з відео
Продукти в холодильнику, скріншот з відео

Навіщо класти мокрі газети в холодильник

Виявляється, пояснення просте. Через зберігання різних овочів, фруктів та зелені всередині холодильника може почати неприємно пахнути. І часто позбутися цього запаху непросто.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

То ж, щоб назавжди забути про сморід у холодильнику, нам і знадобляться звичайні зволожені газети. Вони є дуже хорошими як поглиначі запахів.

Для цього достатньо змочити папір водою за допомогою пульверизатора та покласти газети у холодильник. Зауважте, що чим більше газет, тим кращий результат.

Холодильник. Фото: скріншот youtube
Холодильник. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати