Фахівчиня з прибирання порадила один засіб замість десятка пляшечок, щоб відмиту усю кватиру.

Щоб усі поверхні були чистими, іноді варто не більше ніж один флакон рідини для миття посуду. Про це розповіла дівчина Лаура Маунтфорд, яка позиціонує себе майстринею з прибирання в Instgaram.

Помити квартиру. Фото: Instagram
Помити квартиру. Фото: Instagram

В одному відео Лаура розповіла про свій спосіб зробити свій дім свіжим і пахучим, це може стати для вас несподіванкою. Любителька прибирання Лаура пояснила, що вона спробувала використовувати рідину для миття посуду, щоб позбутися бруду та сміття у своєму домі та навколо нього.

"Іноді все, що тобі потрібно, це засіб для миття посуду!" — сказала дівчина.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Помити квартиру. Фото: Instagram
Помити квартиру. Фото: Instagram

Рідиною для посуду можна мити душові кабіни, плитку, туалети та вікна. Щоб зробити душ сяючим, експерт радить намастити його засобом для миття посуду. За кілька хвилин слід розтерти його довгою щіткою. Чистим стане не тільки душ, а й плитка в кабіні.

Для миття підлоги чи тераси необхідно взяти тазик із теплою водою та додати рідину для миття посуду. Ретельно змішати, допоки не вийде густа піна. Після цього варто вимити підлогу за допомогою швабри.

Нагадаємо, ми писали, порятунок від надмірної сухості у квартирі: три ефективні поради для налагодження комфортного мікроклімату.

Як повідомляв "Знай.ua" лікує стебло і вбиває плісняву: як зробити незамінне добриво для кімнатних рослин з активованого вугілля

Також "Знай.ua" інформував, смаколики бувають корисними? Перелік солоденького, яке варто споживати і чому