Олія з-під консервів - це не тільки чудова закуска, але й геніальна знахідка серед інгредієнтів до основних страв, особливо якщо ви хочете заощадити гроші та маринад.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНікого не здивує секрет, що багато людей можуть із бажання випити рідину, яка залишилася від рибних консервів. Вона насправді дуже смачна, якщо є його з чорним хлібом або при додаванні спецій.
Хоча це справа смаку та звички, лікарі подібних "експериментів" не забороняють. Хоча олії з-під консервів краще уникати, якщо ви не впевнені у його якості. І краще не пити олію з-під риби без нічого, бо це надто калорійна закуска. Його можна легко використати у приготуванні різних страв, про що ми писали раніше.
Наприклад, в соусі до салату "Цезар", в яєчні (замість олії), до смаженої риби, італійської пасти, піци. Олію з-під консервів можна відправити в морозилку, як лід. І потім додавати до супів.
Простий спосіб використовувати олію з-під шпрот - використовувати її в популярних бутербродах з тієї ж риби та огірків. Рекомендується розмішати рідину від консервів з лимонним соком і намазати нею хліб (слід за маслом, зрозуміло) перед тим, як на грінках виявиться риба.
Ще в олію з-під шпроту можна мачати крекери, а також додавати його в маринади, соуси.
Нагадаємо, новий делікатес? Як змінилися ціни на морожену рибу
Як повідомляв "Знай.ua", дорожчає не вся "молочка": українців порадували новими цінами на йогурт, сир і кефір
Знай.ua писав, супермаркети оновили ціни на популярні консерви: скільки доведеться віддати за баночку сардин і шпрот