Олія з-під консервів - це не тільки чудова закуска, але й геніальна знахідка серед інгредієнтів до основних страв, особливо якщо ви хочете заощадити гроші та маринад.

Нікого не здивує секрет, що багато людей можуть із бажання випити рідину, яка залишилася від рибних консервів. Вона насправді дуже смачна, якщо є його з чорним хлібом або при додаванні спецій.

Консерви в олії, скріншот з відео
Консерви в олії, скріншот з відео

Хоча це справа смаку та звички, лікарі подібних "експериментів" не забороняють. Хоча олії з-під консервів краще уникати, якщо ви не впевнені у його якості. І краще не пити олію з-під риби без нічого, бо це надто калорійна закуска. Його можна легко використати у приготуванні різних страв, про що ми писали раніше.

Наприклад, в соусі до салату "Цезар", в яєчні (замість олії), до смаженої риби, італійської пасти, піци. Олію з-під консервів можна відправити в морозилку, як лід. І потім додавати до супів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Консерви, скріншот: YouTube
Консерви, скріншот: YouTube

Простий спосіб використовувати олію з-під шпрот - використовувати її в популярних бутербродах з тієї ж риби та огірків. Рекомендується розмішати рідину від консервів з лимонним соком і намазати нею хліб (слід за маслом, зрозуміло) перед тим, як на грінках виявиться риба.

Ще в олію з-під шпроту можна мачати крекери, а також додавати його в маринади, соуси.

Нагадаємо, новий делікатес? Як змінилися ціни на морожену рибу

Як повідомляв "Знай.ua", дорожчає не вся "молочка": українців порадували новими цінами на йогурт, сир і кефір

Знай.ua писав, супермаркети оновили ціни на популярні консерви: скільки доведеться віддати за баночку сардин і шпрот